HomeVoor wieWie ben ikPraktijkgegevensVisie en achtergronden Lezingen en cursussenMoermandieet, Voeding bij kanker

Disclaimer

Nica, Voeding en Dieetadvies' besteedt zorg en aandacht aan het bouden, vernieuwen en toegankelijk maken van informatie op deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site toch verouderd, onvolledig en/of incorrect is.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 'Nica, Voeding en Dieetadvies' kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie op deze website

Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. 'Nica, Voeding en Dieetadvies' is evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het geb ruik van de informatie van deze websites en/of pagina's.

Als natuurvoedingskundige baseer ik mij op de gegevens die je mij verstrekt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop je met de gegeven adviezen omgaat.

Het stellen van een officiele diagnose is alleen voorbehouden aan medici. Hierdoor kan het in een incidentele situatie voorkomen dat ik je vraag om met je arts te overleggen voordat ik een definitief advies kan geven.

 
(c) 2011 Nica - Disclaimer - Privacyverklaring