HomeVoor wieWie ben ikPraktijkgegevensVisie en achtergronden Lezingen en cursussenMoermandieet, Voeding bij kanker

Moermandieet, iets voor mij?

Diagnose kanker? dan kan voeding een bijdrage aan de gezondheid en vitaliteit leveren. Het helpt bij de genezing én overleving, zo wijst de ervaring van ontelbare patiënten uit. Ook komt de therapie overduidelijk de kwaliteit van leven ten goede. Dat laat de ervaring van MMV in 40 jaar glashelder zien. Zowel voor patiënten die een reguliere behandeling ondergaan als voor patiënten die daar om eigen redenen van afzien, is het Moermandieet vaak van grote betekenis.

De Moermantherapie is geen wondermiddel maar deze therapie brengt in ieder geval het lichaam in een optimale conditie, waardoor de kans op genezing aanzienlijk toeneemt. Nagenoeg alle kankerpatiënten die de Moermantherapie volgen voelen zich energieker, fitter en sterker en kunnen reguliere behandelingen beter verdragen. Brengt de therapie geen genezing, de kwaliteit van de resterende levenstijd is in ieder geval beduidend beter. Goed voeding versterkt het immuunsysteem. Dat is goed voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam en draagt bij aan de kwaliteit van leven.

Het Moermandieet houdt in dat u een streng dieet volgt. Streng in die zin dat je een aantal voedingsmiddelen (suiker bijvoorbeeld) moet laten staan en met name extra groenten op het menu moet zetten. Of je dan nog wel lekker eet? Jazeker! De tijd dat het minder lekker was, ligt ver achter ons. Er zijn zelfs steeds meer volgers van het dieet die nooit meer iets anders willen.

Voor een goede begeleiding bij het Moermandieet met tips en menu-suggesties voor uw situatie kunt u terecht bij mij of één van de door MMV opgeleide collega-natuurvoedingskundigen.

MMV-leden kunnen ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur (maandag van 10 tot 12 uur, actuele data op de MMV-site)

Telefoonnummer MMV spreekuur: 06-57574461.

www.mmv.nl
voor meer informatie klik hier
 
(c) 2011 Nica - Disclaimer - Privacyverklaring