WeefwerkenHomeVoor wieWerkwijzeWie ben ikPraktijkgegevensVisie en achtergronden Lezingen en cursussenMoermandieet, Voeding bij kanker

Echt Eten, hoe doe je dat?

In september 2016 in Alphen a/d Rijn en in oktober 2016 in Zoetermeer

Onderzoek van o.a. Yale University wijst uit dat echt eten het beste dieet is: een gevarieerd en voornamelijk onbewerkt voedingspatroon dat veel groenten, fruit en granen bevat. Ook is aangetoond dat gezonde voeding een groot deel van gezondheidsklachten zoals diabetes en hart- en vaatziekten kan voorkomen of verbeteren.

Tijdens een compacte cursus van 3 bijeenkomsten willen wij je informeren over de achtergronden van dit voedingspatroon. Hoe pas je deze informatie toe om tot gevarieerde, gezonde en smakelijke maaltijden te komen zonder uren in de keuken te staan? Wat is de uitwerking hiervan op je lichaam, geest en gezondheid? Hoe behoud je de gezonde krachten van deze voeding? Is er verschil tussen gangbare producten en biologische of biologisch-dynamische geteelde producten? Deze en vele andere vragen zullen aan bod komen.

Tijdens de bijeenkomsten is er volop te proeven en te ervaren. Tussen de bijeenkomsten ga je ook zelf praktisch aan de slag en ontdek je wat voor jou de beste keuze is.

Na een aantal cursussen in Zoetermeer en Alpen a/d Rijn staan er momenteel geen nieuwe data gepland.

Voor groepen van 6-8 personen kan er in overleg een cursus verzorgd worden

De kosten zijn 65 euro p.p. voor de complete cursus.

Voor vragen en aanmelden graag een bericht via veroniquevanzeeland@gmail.com

 
(c) 2011 Nica - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring