WeefwerkenHomeVoor wieWerkwijzeWie ben ikPraktijkgegevensVisie en achtergronden Lezingen en cursussenMoermandieet, Voeding bij kanker

Voedingstherapie

Voorafgaand aan de eerste afspraak stuur ik je een vragenlijst en voedingsdagboek waarin je gedurende drie dagen noteert wat je eet en drinkt.

Tijdens het eerste gesprek (ca. 75 minuten) bespreken we de ingevulde formulieren en stel ik aanvullende vragen. Hierdoor ontstaat een breed inzicht in jouw persoon, je voedingspatroon, klachten, wensen en mogelijkheden. Er komen al een aantal tips ter sprake waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Tijdens het tweede gesprek (ca. 45 minuten) ontvang je een uitgebreid geschreven voedingsplan. In het plan vind je een analyse van het huidig voedingspatroon; de relatie tussen je klacht en je huidige voeding en de mogelijkheden om de klachten door een verandering in je voeding te verbeteren. Het voedingsplan bevat daarnaast concrete suggesties voor een dagmenu en volop tips en alternatieven. In dit gesprek licht ik het voedingsplan nog verder toe en bespreken we hoeveel vervolggesprekken er nodig zijn. Nu kun je echt aan de slag.

In de vervolgconsulten (ca. 30 minuten) bespreken we je ervaringen, vullen we het plan aan en bespreken we eventuele vervolgstappen

Wil je een afspraak maken, of eerst nog wat meer informatie? Klik dan hier.
 
(c) 2011 Nica - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring